Over yoga

In balans door yoga

Bezinning, meditatie en ademhalingstechniek, daar draait het om bij yoga. Dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar dat is het allerminst. Alle yogabewegingen (asana`s) vloeien in elkaar over. Doel is het rekken en strekken van de spieren, waarbij u bij elke ademhaling en elke beweging meer stress en muizennissen verband. Belangrijk hierbij is concentratie. Hoe meer u zich concentreert op de yogaoefening, des te minder plaats is er voor vervelende gedachten. Langzaam maar zeker verdwijnen die naar de achtergrond. Bovendien komen lichaam en geest in balans door het samengaan van uw bewuste ademhaling en geconcentreerde bewegingen. En balans is vaak hard nodig in ons hectische bestaan.

Ervaar de vele voordelen van ‘Hatha Yoga’ in de avond

Na die eerste dag van de week een uur in de avond waarin je alle gedachten van de dag van je af kan laten glijden, tegelijkertijd word je soepeler en fitter. Dat geeft een fijne nachtrust en een ontspannen begin van een nieuwe dag.

Kom een proefles doen bij Yogadocent Henny Visser bij Linda Sports op de maandagavond om 20.30 en ervaar wat een uur ontspanning in de avond voor jou betekend!